Få rabat med Topas

Når du køber en rejse hos Topas får du rabat hos Friluftsland og Løberen på alt udstyr og beklædning samt rabat på dine vaccinationer.

Friluftsland

Gode vandrestøvler er vigtige. Rådfør dig derfor helst med en friluftsbutik. De er specialister og kan hjælpe dig med at finde de rigtige støvler. Det samme gælder naturligvis alt andet udstyr og beklædning.

Ved køb af en rejse hos Topas får du 10% på køb af udstyr og beklædning hos Friluftsland indtil din afrejsedato. Bemærk venligst at der ikke gives rabat på i forvejen nedsatte varer.

Du logger ind på min rejse og finder din rabatkupon, som du fremviser ved kassen i butikken. Friluftsland kan besøges i København, Lyngby, Roskilde, Odense, Kolding, Randers, Aarhus og Aalborg.
Rabatten gælder også i The North Face Store i Fields samt i Fjällräven Brand Store i København.

Løberen

Ved køb af en rejse hos Topas får du 15% på køb af udstyr og beklædning hos Løberen indtil din afrejsedato. Bemærk venligst at der ikke gives rabat på i forvejen nedsatte varer samt elektronik, energi og løbevogne.

Du logger ind på min rejse og finder din faktura, som du fremviser ved kassen i butikken. Løberen kan besøges i Hillerød, København, Lyngby, Roskilde, Esbjerg, Vejle, Aarhus og Aalborg.

Vaccination - 10% rabat

Topas har indgået aftale med 2 vaccinationsklinikker. Der gives 10% rabat ved fremvisning af din booking bekræftelse fra Topas, som du modtager ved booking af en rejse.

Henvendelse skal ske til:

Sjælland:
Udlandsvaccinationen
Ørestads Boulevard 5, 2300 København S., Tlf. 70 22 07 02

Jylland:
Medicinsk Speciallægeklinik v/ overlæge Torben Seefeldt
Ringgade Centret, Jens Baggesens Vej 90B, 8200 Aarhus N, Tlf. 86 75 29 09

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.