Camilla Treldal Jørgensen

Min første vandretur var bestigning af Kilimanjaro, som gæst hos Topas i 2005. Siden har jeg fået mange kilometer i vandrerstøvlerne og sat fod på flere kontinenter.

Passionen for at rejse har jeg altid haft. Både længere udlandsophold og ferier har givet mig fantastiske oplevelser. Storslået natur giver mig indre ro. Samtidig interesserer jeg mig for, hvordan andre kulturer tænker og indretter sig. Jeg synes, at man først rigtig kender et land, når man har oplevet både befolkningen og naturen.

Jeg har en samfundsvidenskabelig uddannelse og har arbejdet som chefkonsulent i en interesseorganisation og senest i konsulentbranchen. Jeg bor på Vesterbro i København og er i min fritid ofte at finde i en kajak i havnen. Ferier skal gerne indeholde en kombination af sejlads og vandring. Jeg har krydset både Øresund og Atlanten i en sejlbåd. Bjerge er der heldigvis mange steder, så vandrerstøvlerne er altid med.

En af mine favoritdestinationer er Grønland. Jeg er både fascineret af den rå natur og det grønlandske folk, og samspillet – altså hvordan naturen påvirker mentaliteten og kulturen. Samtidig synes jeg, at det er spændende, hvordan man driver et samfund, som det grønlandske, med de barske betingelser, som naturen giver.

Som turleder er jeg engageret og nærværende. Det sociale er en vigtig del af rejseoplevelsen. Jeg gør mit for at skabe god gruppedynamik og god stemning. Tidligere gæster har sagt, at jeg er god til at træffe beslutninger, er empatisk og har et smittende humør. Jeg håber, at vi ses derude.

Her har jeg været turleder