Astrid Marie Møllenbach Rasmussen

Til hverdag har jeg mange forskellige hatte på som henholdsvis film- og medieunderviser, projektleder, friluftvejleder samt dansk- og musiklærer.

Siden 2013 har jeg arbejdet on-off som rejseleder i Asien og Oceanien og nu senest i Sydamerika, hvor du finder mig et sted i Andesbjergene, hvis du kigger rigtig godt efter - højst sandsynligt gumlende på et coca-blad med en kop inka-the i hånden og et muldyr og en alpaka på slæb, bare lige for at fuldende billedet. Det må være den korte og sort-hvide udgave af mig.

Den længere kunne lyde sådan her; at jeg er fan af højt til loftet, gode udsigter, friluftfællesskaber, sprog, ekkodale, vabelplaster og snacks. De to sidstnævnte er lige vigtige i førstehjælpskassen, hvis du spørger mig.

Jeg prioriterer at have styr på stumperne og alt det praktiske, så der er plads til store og små hverdagseventyr, dybe indåndinger, gode grin samt den slags oplevelser, der blæser os bagover. Dem vi kan huske helt uden at have foreviget dem med kamera.

Jeg arbejder dedikeret for det gode fællesskab - for den enkelte og for gruppen som helhed - og er desuden leveringsdygtig i vandreture, du ikke vil hjem fra. Vi ses på den anden side af Ækvator.

Her har jeg været turleder