Helle Karina Madsen

Som ung drømte jeg om at rejse… men fulgte et højere ønske om uddannelse, mand, børn og job før jeg i moden alder for alvor begyndte at udleve min rejselyst. Det har jeg aldrig fortrudt, tværtimod…

Gennem et spændende arbejdsliv har jeg mødt mennesker i forskellige sammenhænge, kulturer og kontekster. Jeg har samlet erfaringer og frembragt drømme, som jeg ofte har grebet muligheden for at udleve. Rejsedrømmen blev virkelighed i 90'erne, hvor jeg som ansat i rejsebranchen ”kickstartede” mine rejseaktiviteter. Siden da har jeg især nydt glæden ved aktiv ferie, der har budt på bl.a. skiløb, rafting, klatring, dykning, mountainbike, kajak og vandreture.

Jeg elsker at færdes i naturen og har en særlig passion for bjerge. De største rejseoplevelser har jeg fra Inka-trekket i Peru, fra vandre/cykleture i både Norden og Sydeuropa, fra Cuba og fra oplevelsen af livet på Galapagos. At møde en lokalbefolkning, lære et områdes historie og kultur at kende og nyde lokale råvarer, mad, vin… kort sagt, at opleve alt hvad der er forskelligt fra en almindelige hverdag i Danmark, fuldender min rejseglæde.

Når jeg udskifter min kontorstol, pc og hverdagens ”trummerum” med det ukendte, er jeg forventningsfuld og spændt. Når jeg vender hjem oplever jeg ro og en enorm glæde ved at komme tilbage til min trygge base, mine venner og min skønne familie som betyder alt for mig.

Jeg blev turleder i 2018. I har måske mødt mig på ture i Italien (Dolomitterne og Amalfi), hvor jeg med sommerfugle i maven har taget imod Jer. Jeg sætter en ære i at være velforberedt på opgaven og glæder mig til møde jer på ture, hvor jeg vil gøre alt for I føler jer godt tilpas og får en fantastisk oplevelse.

Her har jeg været turleder