Vind en rejse for to personer
til La Fontanella

Vinderen af konkurrencen blev Julie Wetterslev

To rejsende i La Fontanella


Vores vandreferie i det kulturstærke Toscana er en ægte Topas-klassiker. Vi bor i den charmerende 1500-tals bjerglandsby Roggio - En lille perle midt i bjergene med smalle, stejle stræder og velbevarede huse. Vandreferien er velegnet for dig, uanset om du er rutineret eller nybegynder, da vandreturene kan varieres og gruppen deles op.

Du kan læse mere om rejsen her: Topas.dk/ITTO

Nu har du mulighed for at vinde to pladser på en valgfri afgang i august 2024 til La Fontanella for dig og en rejsemakker. Vi trækker en vinder fredag den 7. juni 2024 kl. 12, som får direkte besked og offentliggøres i opslaget.

For at deltage skal du:
  • Synes godt om Facebook-opslaget.
  • Skrive en kommentar, hvor du fortæller os, hvem du vil have med på rejsen.
  • Tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor.

Vi vil blive rigtig glade, hvis du vil følge vores Facebookside og dele konkurrencen med dine venner, men det er ikke et krav.

OBS: Præmien er personlig og kan ikke videregives til andre, ej heller ombyttes til andre rejser eller udbetales kontant.
Da vi tidligere har oplevet svindlere, vil vi understrege, at vi aldrig vil bede om håndteringsgebyr eller betalingskortoplysninger i forbindelse med at vi udtrækker vinderen.
Er du i tvivl om en henvendelse er troværdig, kan du altid sende os en mail direkte på info@topas.dk.

Konkurrencen afholdes af Topas Travel alene, og er på ingen måde sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook.

(Hvis du ikke kan se tilmeldingsformularen nedenfor, kan du tilmelde dig ved at klikke her eller kontakte os på info@topas.dk)