Sportscykel - Nishiki

Læs mere om Topas sportscyklen der er standard på denne rejse. Den er med 24 gear og passer til både mænd og kvinder.

Sportscykel - Nishiki

Sportscyklen er er let og nem at betjene — både hvad angår gear og bremser og er valgt på grund af den store fleksibilitet i form af en gearing der passer til både tourkørsel og decideret bjergkørsel. Den har fleksible stelstørrelser.

Teknisk info: Cyklen er en Nishiki med alustel monteret med 28 tommer hjul, allround dæk med 5mm punkteringsbeskyttelse, hydrauliske skivebremser og 24 gear. Dækkene er 38 mm i bredden for at give den optimale komfort. Størrelsen på din udleverede cykel tilpasses efter din højde i cm., som du opgiver på bookingformularen.

På hver cykel er der under sadlen monteret taske på 1,5 til 2,0 liter med Klick Fix system. Der er monteret flaskeholder og støttefod. Vi anbefaler at du medbringer en lille rygsæk til de ting du kan få brug for i løbet af dagsturene.
Hvis du ønsker at bruge clicksko (SPD eller LOOK) anbefaler vi at du selv medbringer dine pedaler. Du kan på denne måde være sikker på at indstillingerne passer dig. Turleder og mekaniker vil være behjælpelig med at montere dine pedaler. Standardpedalerne på sportscyklen er ikke beregnet til clicksko.

Du skal medbringe din egen cykelhjelm og drikkeflaske(r)

Du booker din sportscykel på vores bookingside under cykelvalg.