Turleder hos Topas - sæson 2024/2025

Drømmer du om at vise andre vejen til verdens store naturoplevelser til fods, fra en cykelsadel eller måske på langrendski? Så søg jobbet som turleder hos Topas Travel!

Topas Travel har siden 1973 arrangeret aktive rejser i hele verden. Langt de fleste af vores rejser er vandreferier, men de seneste år er aktiviteter som cykling, langrend og yoga også at finde i vores program.

Til den kommende sæson (2024/2025) har vi brug for nye turledere med situationsfornemmelse, engagement, et godt menneskekendskab og begge ben plantet på jorden. Evnen til at holde hovedet koldt i uventede situationer er en nødvendighed. Vi lægger vægt på, at du har rejseerfaring og er vant til at vandre og/eller på anden måde være aktiv i naturen.

Din rolle

Din rolle som turleder er meget alsidig. Du skal styre dagene og aktiviteterne samt sørge for, at alle deltagere kommer sikkert frem til bestemmelsesstedet og har en god oplevelse undervejs. Du står for den praktiske del af turen og skal sikre, at samarbejdet med vores lokale partnere fungerer på bedste vis.


Jobbet forudsætter også, at du på forhånd vil sætte dig ind i destinationens historie, kultur og andre særegne træk, så du formår at dele både din viden og begejstring for destinationen og dermed kan bidrage til at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.


Vi prioriterer den sociale oplevelse højt på vores rejser, og turlederen har derfor også en aktiv rolle i fællesskabet i forbindelse med alle gøremålene, måltiderne og andre elementer af rejsen.


For at komme i betragtning til jobbet skal du med andre ord opfylde de fleste af nedenstående kriterier:

  • Du er en diplomatisk, løsningsorienteret og beslutsom leder
  • Du har overblik og styr på detaljerne
  • Du har vandreerfaring og/ eller cykelerfaring samt evt. også erfaring med langrendsski
  • Du kommunikerer klart og tydeligt på dansk
  • Du taler godt engelsk og har måske kendskab til fransk, spansk eller italiensk
  • Du er god til at fortælle og har lyst til at formidle kulturel og historisk information til rejsedeltagerne
  • Du er åben og positiv og tager det i stiv arm, når uforudsete situationer opstår
  • Du er en aktiv spiller i at skabe et godt socialt fællesskab i en gruppe
  • Du er indstillet på at være i udlandet gennem længere perioder (min. 4-5 sammenhængende uger i sommerperioden 2024 og så vidt muligt fra sidst i juni og fremefter)

Ansøgningsforløbet

Efter ansøgningsfristen inviterer vi udvalgte kandidater til aspirantdage d. 16.-17. april 2024. Når du søger jobbet, vil vi derfor bede dig om at reservere disse datoer.

Bliver du ansat, skal du igennem et obligatorisk introforløb på vores kontor i Ry, hvor vi sikrer os, at du er klædt godt på til opgaven. Datoen for dette introforløb er d.15. maj 2024. Dernæst læres du grundigt op af en erfaren turleder på destinationen.

Som udgangspunkt bliver du ansat i en tidsbegrænset periode fra tur til tur primært i sommermånederne.

Hvis du tror, at du og Topas kan få gensidig gavn af et samarbejde, så upload din ansøgning til os på Topas Explorer Groups hjemmeside her.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til os på 86 89 36 22.

Ansøgninger modtages i perioden fra d. 15. januar til d. 14. marts 2024.

Fortællingen om Topas

Et rejseeventyr med Topas er altid en aktiv ferie i fællesskab med andre. Du kommer steder andre ikke kommer, slukker for mobiltelefonen og tænder for dig selv.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.