Oplev Vietnam med Topas

Du kan opleve Vietnam med Topas, lige som du har lyst til. Spørgsmålet er, om du ønsker at deltage i en fællesrejse med turleder eller om du foretrækker at få skræddersyet en rejse, hvor du rejser på egen hånd?

Fællesrejser med turleder

Her bliver du en del af et fællesskab og rejsen er planlagt til mindste detalje med masser af spændende oplevelser inkluderet i dagsprogrammet. Din turleder sørger for alt det praktiske, så du bare kan nyde rejsen.

Uanset om du rejser med en partner eller du rejser alene, er der tilmed rig mulighed for at møde nye mennesker, som du kan dele dine ferieoplevelser med.

Klik her for at se vores udvalg af fællesrejser med turleder

Vietnam på egen hånd

'Vietnam by Topas' hedder vores afdeling, hvor vi skræddersyr din rejse specifikt efter dine ønsker, så du kan opleve Vietnam i dit eget tempo og besøge nøjagtig de steder, du drømmer om. Du rejser på egen hånd, men Topas har eget kontor i Hanoi og kan naturligvis kontaktes efter behov undervejs på rejsen.

Klik her for at se mere om vores skræddersyede rejser til Vietnam. Bemærk venligst at alle rejser kan tilrettes nøjagtig som du ønsker og vi kan skræddersy din helt egen personlige rejse, blot vi kender dine ønsker.

Topas Ecolodge

Mellem rismarker og bjergtoppe dybt inde i Hoang Lien National Park i Nordvietnam ligger Topas Ecolodge i 1.000 meters højde med en spektakulær 360 graders panoramaudsigt over Sapadalen.

Din tryghed på rejsen

Topas Travel er en del af Topas Group, som bl.a. også driver en afdeling i Hanoi, Topas Ecolodge og Topas Riverside Lodge.
Vælger du at opleve Vietnam med Topas, er vi ikke bare arrangør af din rejse, vi er med dig hele vejen rundt og har meget tætte relationer til såvel hoteller som til lokale arrangører af transport og udflugter.

Uanset om du deltager i en fællesrejse med Topas turleder eller om du vælger at få skræddersyet en rejse, hvor du er på egen hånd, tør vi godt love dig en oplevelse ud over det sædvanlige med Topas i Vietnam. 

Vores Vietnam

Topas har i mange år arrangeret rejser til Vietnam og har bl.a. eget kontor i Hanoi. Læs her hvilke oplevelser vi anbefaler i Vietnam samt andre gode rejsetips og spændende artikler.