Med Topas i Nepal

Verdens bedste trekking destination er vores hjemmebane. Læs her om vores ekspertise og lokalkendskab opbygget igennem et mangeårigt samarbejde med vores lokale samarbejdspartner Mr. Karma Sherpa Lama.

Det er en helhedsoplevelse at rejse i Nepal. Landets kulturelle og geografiske diversitet er uden sidestykke. De mere end 60 etniske minoritetsgrupper skaber en farverig palet af religiøse tilhørsforhold og levemåder. Geografisk strækker landet sig fra havoverfladeniveau helt op i 8.850 m. Og det er endda på det relative smalle areal, der udgør Nepals bredde.

Terrænet spænder fra tropisk jungle, bananplantager og sukkerrørsmarker i lavlandet Tarai til højalpint landskab, kolossale moræne- og gletsjerlandskaber og verdens højeste bjerge i det nordlige Himalaya. I dette imponerende landskab findes et kompliceret netværk af stier, som forbinder afsides dale og landsbyer. Velkommen til Nepal.

Topas har 30 års ekspertise i Nepal

Hos Topas har vi en bred vifte af rejser i Nepal. Vi tilbyder store vandretursklassikere, men tænker også innovativt. Vores ambition er at udbyde det bedste af landet. Vi insisterer på at holde godt fast i vores prioritering af Nepals to trekking områder: Annapurna- og Everestområdet. Her kryber landets store natur helt ind under huden på dig, og det er fuldt berettiget, at netop disse områder har tilkæmpet sig en fast plads i vores Nepal repertoire.

Vi har næsten 30 års erfaring i Nepal. Verdens bedste trekking destination er vores hjemmebane. Vi har ikke fået hjemmebanefordel i et land som Nepal på én dag. Således er vores ekspertise og lokalkendskab opbygget igennem et mangeårigt samarbejde med vores pålidelige samarbejdspartner Mr. Karma Sherpa Lama. Sammen udgør vi et erfarent og professionelt team, og det gør vores profil i Nepal meget stærk.

Alle vores ture i Nepal ledes af en dansktalende Topas turleder i samarbejde med et erfarent og hjælpsomt nepalesisk team, bestående af en sidarguide, assistentguider og bærere.

Vores lokale samarbejdspartner er din kvalitetsgaranti

Karma Sherpa Lama er vores samarbejdspartner i Kathmandu. Han overtog trekking- og ekspeditionsbureauet efter sin afdøde far, Mr. Purna Lama, som vi i sin tid startede samarbejdet med. Dengang var Karma en dreng. Mr. Purna Lama var en meget velanset og vellidt mand i Kathmandu. Han var aktiv på flere af de tidlige klatreekspeditioner i Nepal og var blandt andet med på den britiske ekspedition til Everest i 1975 med ekspeditionsleder, Chris Bonnington. Karma har arvet sin fars etiske ansvarlighed og flair for bæredygtig turisme. Han har videreført bureauets stærke filosofi med at sætte deltageren i centrum, hvilket alle vores deltagere mærker på deres vandreferie i Nepal.

Karma har et imponerende og vidtrækkende lokalkendskab. Han har trekket de store og populære vandreture i landet og har tidligere været meget aktiv i bjergene. Med sit engagement og medlemskab i Trekking Agents Association of Nepal (TAAN) og Himalayan Mountaineering Association (HMA) sikrer han, at vi altid er opdateret på sidste nyt i Nepal.

Karmas professionalisme kan ikke kopieres. Han er en markant leder, der stiller høje krav til kvalitet og sikkerhed, hvilket er helt i tråd med vores politik. Desuden er han en meget karismatisk lederskikkelse; hensynsfuld, varm og sympatisk. Han har et velfungerende og uundværligt team under sig, som årligt håndterer mere end 140 store grupper fra det meste af verden. Mere end 20 professionelle trekking- og klatreguider, 40 assistentguider, adskillige kokke samt et utal bærere er med i Karmas faste stab. Netop denne stab skaber sammen med din dansktalende Topas turleder den gode og trygge ramme om din rejseoplevelse i Nepal.

Vores Nepal

Med Topas er du i gode hænder, når du rejser i Nepal. Læs her om vores mangeårige ekspertise og erfaring med rejser i Himalaya. Få også svar på en masse praktiske spørgsmål og se hvilke oplevelser vi anbefaler.