Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Gouda Årsrejseforsikring

Vi tilbyder dig at tegne en Gouda årsrejseforsikring i forbindelse med din rejse med Topas. Med Goudas årsrejseforsikring er du dækket godt ind på din rejse.

Du bestiller og læser mere om din Gouda årsrejseforsikring ved at klikke på boksen "Gouda rejseforsikring" på din personlige side "Min Topas Rejse".
Printvenlig version
Goudas årsrejseforsikring giver dig en rigtig god dækning til en billig præmie.
Med en Gouda årsrejseforsikring kan du bl.a. få en pårørende tilkaldt eller selv rejse hjem, hvis der opstår alvorlig sygdom eller dødsfald i din nærmeste familie, mens du er bortrejst.
Goudas alarmcentral er deres egen døgnbemandede alarmcentral, som med base i København hjælper rejsende verden over. En kompetent medarbejderstab sidder ved telefonerne, og der er danske læger, sygeplejersker og kriseteam, som er klar til at rykke ud over hele verden. Alarmcentralen giver dig hurtig og effektiv hjælp på et sprog, du kan forstå — og hjælpen er klar døgnet rundt, året rundt, verden rundt.

Årsrejseforsikringen dækker på ferierejser, når rejsens varighed er under én måned og kan købes med følgende geografiske dækningsområder: Europa, Europa udvidet (dækker bl.a Marokko og Kroatien) og Verden.
Har du yderligere spørgsmål til din rejseforsikring, er du altid velkommen til at kontakte Topas på info@topas.dk eller på vores telefon 86 89 36 22

Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig