Racercykel - Principia

Læs mere om Principia racercyklen som du har mulighed for at tilkøbe. Det er en topklasse carboncykel, som giver den optimale cykeloplevelse.

Racercykel Principia

Principia racercyklen er en topklasse carboncykel, som giver den optimale cykeloplevelse. Cyklen egner sig til både tourkørsel og i særdeleshed til decideret bjergkørsel. Der vil i begrænset omfang være mulighed for at leje en racercykel.

Størrelsen på din udleverede cykel tilpasses efter din højde i cm., som du opgiver på bookingformularen.

På hver cykel er der foruden pumpe, monteret taske under sadelen med dækjern og slange. Vi anbefaler at du medbringer en lille rygsæk til de ting du kan få brug for i løbet af dagsturene. Det er ikke muligt at få monteret nogen form for bagagebærer på cyklen.

Hvis du ønsker at bruge clicksko (SPD eller LOOK) anbefaler vi at du selv medbringer dine pedaler. Du kan på denne måde være sikker på at indstillingerne passer dig. Turleder og mekaniker vil være behjælpelig med at montere dine pedaler. Standardpedalerne på racercyklen er Look Keo.

Du skal medbringe din egen cykelhjelm.

Du booker din racercykel på vores bookingside under cykelvalg. Bemærk at mulighed for racercykel kun bliver vist, hvis cyklen er tilgængelig.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.

 
Topas TravelBakkelyvej 28680 RyDenmarkCVR: 17630008Telefon (+45) 8689 3622info@topas.dk © 2019 Webdesign & CMS by MCB Denmark