Forårsrejser i Europa

Foråret er smukt og i fuldt flor de fleste steder i Europa. Nyd fx din påskeferie på solrige Madeira, Mallorca, Italien eller et af de andre skønne rejsemål i Sydeuropa, som giver dig en kærkommen forsmag på et mildt forår.

Har du mulighed for at holde ferie i foråret, er der mange fordele: Behagelige forårstemperaturer, frisk luft og en blomstrende natur, der viser sig fra sin smukkeste side. Det er de perfekte rammer for en aktiv ferie i Europa. 

Hvem elsker ikke den liflige duft af forår og genkender glæden ved at se landskabet forandre sig og alt det grønne springe ud og høre fuglenes kvidren ovenpå en lang, kold og mørk vinter? 

Allerede fra marts måned kan du opleve det spirende forår og tilmed sommervejr flere steder i Sydeuropa med sol og lune dage, mens vi herhjemme som oftest må vente noget længere, før naturen for alvor viser forårstegn. Rejser du ud i påsken, kan du være heldig, at det danske forår så småt er begyndt at spirre, når du vender hjem.  

Den perfekte forårsferie indeholder fantastisk selskab, godt vejr, sol, frisk luft, spændende specialiteter og en masse gode aktive oplevelser. Vi kan hjælpe dig godt på vej med det hele - selv det gode selskab.

Se hele udvalget af attraktive forårsrejser fra marts - maj måned her: