Schweiz / Italien – Monte Rosa massivet og majestætiske Matterhorn

Højrute vandretur ad den legendariske Monte Rosa rute i et af de smukkeste vandreområder i de Schweiziske Alper med udsigt til kongen af Alperne, Mt. Matterhorn.

Se afgange
Rejsen kort Dagsprogram Praktisk info Pakkeliste

Rejsen kort

I løbet af ugen krydser du adskillige pas i mere end 3.000 meters højde og har de flotteste udsigter til mange af Alpernes giganter, hvor Matterhorn og Breithorn er blandt de mest kendte. Trekket starter og slutter i Schweiz i henholdsvis det berømte Zermatt og Saas Grund, som begge danner frontpost imod vandrestierne, der fører rundt om det imponerende bjergmassiv Monte Rosa.

Du skal forvente en fysisk krævende rute med stor afveksling, og du bærer naturligvis selv al din bagage fra start til slut på turen mellem de charmerende bjergrefugier, hvor Topas overnatter sammen med andre bjergelskere.

Belønningen er en absolut overdådig alpenatur, hvor du får set noget af den smukkeste og vildeste natur i Alperne og kommer igennem næsten alle landskabstyper – fra frodige dale med brusende vandløb til morænelandskaber og sommetider snefaner i passene. Det højalpine dyreliv med stenbukke, gemser og murmeldyr sætter prikken over i’et på en højrute vandretur i verdensklasse.

Glæd dig til

 • Højalperne - med udsigt til flere +4000 meter toppe, bl.a. Matterhorn og Breithorn
 • De 6 bedste vandredage ad den legendariske Tour de Monte Rosa i både Schweiz og Italien
 • Zermatt - Det verdensberømte skisportssted med bilfri bymidte
 • Charmerende bjergrefugier med lange traditioner for alpinisme
 • Krydsning af utallige historiske bjergpas, hvor først romerne og siden Walserne stred sig over
 • Højalpint dyreliv med stenbukke, gemser og murmeldyr
 • Walser-kultur og landsbyerne Alagna og Macugnaga
 • To flotte togrejser fra Geneve til Zermatt og fra Saas Grund til Geneve

Højrute vandreture i Europa

En unik mulighed for at komme langt væk fra civilisationen og helt ind i bjergenes indre, hvor der hersker fred og ro i en uberørt natur. Se her om højrute vandring er noget for dig og hvilken tur du skal vælge.

Program

Dag 1. Afrejse fra Danmark
Efter ankomst til Schweiz har vi en flot togtur til skisportsbyen Zermatt, som ligger i 1600 meters højde. Overnatning på hotel. Matterhorn knejser imponerende i baggrunden.

Dag 2. Vandreturen begynder - med flot udsigt til Matterhorn
Vi tager af sted på højrute trek, som i begyndelsen tager os gennem sæterlandskaber og nåleskov. Senere når vi Theodul-gletsjeren, på grænsen ml. Schweiz og Italien, og kan kigge på Matterhorn og Breithorn.

Dag 3. Fra Schweiz til Italien via Theodul Passet i 3300 meters højde
Vi begiver os nedad mod passet Col Cime Bianche i 2980 m i et flot og råt morænelandskab. Forrygende udsigter i løbet af dagen! Vi trekker opad til det smukt beliggende Rifugio Ferraro i 2066 m højde.

Dag 4. Over Passo del Rothorn Passet til Rifugio del Gabiet
Dagens vandring går først nedad mod Gressonay Dalen, men efter frokost er der opstigning gennem spredt granskov før vegetationen forsvinder. Målet er Rifugio del Gabiet, som ligger nær søen Lago Gabiet.

Dag 5. Vandring over Passo Foric til Rifugio Pastore
Vi nyder forrygende udsigter, frodige sætere, lyden af murmeldyr, græssende køer og geder og en flot nedstigning til den idylliske Walserby Alagna. Her spiser vi frokost, før vi vandrer mod Rifugio Pastore.

Dag 6. Over Colle del Turlo til Walser-byen Macugnaga
Nyd synet af mange høje bjerge over 4.000 m. på højrutens sidste dag i Italien. Vi har en længere opstigning mod Colle del Turlo, herefter nedstigning til Walser-byen Macugnaga, hvor vi overnatter på hotel.

Dag 7. Fra Macugnaga i Italien til Saas Grund i Schweiz
Vandreferien sidste vandredag bringer os op til Monte Moro Passet, hvor det ofte er muligt at se gemser. Herfra vandrer vi ned til Mattmark Søen og dæmningen. Målet er Sass Grund i Schweiz, hvor et B&B venter os.

Dag 8. Hjemrejse til Danmark
Vores højrute vandreferie omkring Monte Rosa-massivet er slut og vi forlader Schweiz og Højalperne.

Se det detaljerede dagsprogram her

Et pusterum i bjergene

Med kløe i fodsålerne og drømmen om at finde roen på nøgne bjergkamme med udsigt til Europas højeste tinder, drager flere og flere afsted på vandreferie fra hytte til hytte.

Prisen inkluderer

 • Grupperejse med Topas turleder og guidede vandreture
 • Flyrejse Danmark - Geneve t/r
 • Al lokaltransport i Alperne med både tog og bus
 • Alle overnatninger på bjergrefugier og hoteller
 • Måltider som beskrevet i turprogrammet
 • 6 dages klassisk højrute-vandring på grænsen imellem Schweiz og Italien
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Lommepenge og udgifter til drikkevarer
 • Udgifter til ikke inkluderede måltider (beregn ca. DKK 120-150 pr. måltid)
 • Evt. rejse og afbestillingsforsikring

Værd at bemærke, når du skal på denne rejse!

Læs mere på fanen Praktisk info om bl.a.:

 • Sværhedsgraden på rejsen
 • Gode råd ved pakning af udstyr
 • Zermatt og Zass Grund

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse fra Danmark

Vi flyver fra Danmark til Geneve, og derfra kører vi med tog til Zermatt. Turen er meget flot og afvekslende. Vi starter i lavlandet, der præges af vinmarker, og efterhånden stiger det langsomt opad, og man kan ane de høje bjergtinder fra togets store panoramavinduer.

Den sidste del af turen tager os nu opad for alvor, indtil vi efter knap 4 timers kørsel ankommer til Zermatt i 1600 meters højde ud på aftenen. Vi overnatter på et mindre hotel i Zermatt den første nat, som ligger 5 minutters gang fra banegården.

/-

Dag 2. Vandringen begynder - med flot udsigt til Matterhorn

Efter morgenmaden holder turlederen et møde, hvor der kort informeres om den forestående tur. Vi checker også udstyret, så vi er sikre på, at alle har det rigtige udstyr med, og allervigtigst at man ikke har for meget med!

Herefter begiver vi os gennem Zermatt og begynder opstigningen mod dagens mål, det charmerende Refugie "Theodulhütte, der ligger i 3317 moh. Vi starter gennem sæterlandskaber og nåleskov, hvorefter vegetationen langsomt forsvinder. Undervejs finder vi et passende sted, hvor vi vil nyde frokosten. Frokost i det fri bliver en fast bestanddel af de næste 6 dages vandretur og en hyggestund, man ser frem til.

Først på eftermiddagen når vi frem til starten af Theodul-gletcheren. Turen herfra og op til passet tager et par timer og foregår i sne. Ruten er markeret uden fald/skrænter, så reb, steigeisen m.m. er slet ikke nødvendigt. Dog vil man med fordel gøre brug af sine vandrestave her.

Theodul fungerer som grænse mellem Schweiz og Italien, og vi nyder den formidable udsigt fra turens højeste pas ned over Italien. Fra refugiet har man udsigt til 28 +4000 meter toppe og store gletchere, og det er oplagt at gennemgå den forestående tur på kort, alt imens vi peger de legendariske toppe ud, såsom Matterhorn, Breithorn m.m.

M/F/-

Dag 3. Fra Schweiz til Italien via Theodul Passet i 3300 meters højde

Efter en tidlig morgenmad, måske med udsigt til morgensol på Matterhorn, begiver os nedad mod passet Col Cime Bianche i 2980 moh i et flot og råt morænelandskab. Nu forestår en relativ lang nedstigning mod Ayas Dalen, og her holder vi frokost et passende sted med frisk vand og forrygende udsigt.

Fra dalen har vi godt en times opstigning til Refugio Ferraro, som bærer præg af værtsparrets store entusiasme for alpinisme og Nepal i særdeleshed. Refugiet ligger i 2066 meters højde, og der er en pragtfuld udsigt over dalen med byen St.Jacques i bunden.

M/F/-

Dag 4. Over Passo del Rothorn Passet til Refugio del Gabiet

Når støvlerne er snørede, begiver vi os opad mod Passo del Rothorn. Herfra går det ned mod Gressonay Dalen, hvor vi passerer den lille by Stafal. Her kan vi passende spise frokost ved floden og evt. supplere provianten med lidt lokalt islæt.

På opstigningen passerer vi først gennem spredt granskov, hvorefter vegetationen på klassisk vis forsvinder i takt med, at vi kommer højere op. Vi ankommer efter et par timers opstigning til Refugio del Gabiet. Her kan man nyde eftermiddagen på den store terrasse eller se lidt nærmere på den nærtliggende inddæmmede sø Lago Gabiet.

M/F/-

Dag 5. Over Passo Foric til Refugio Pastore

Efter en god morgenmad starter vi ud med en kort opstigning til Passo Dei Salati. Fra passet har vi en forrygende udsigt.

Vi fortsætter nu med en kort nedstigning inden vi skal over Passo Foric. Lige bag den meget markerede bjergryg er der en større koloni af murmeldyr, og med lidt held vil vi dels høre deres karakteristiske fløjten og dels se dem spurte ned i hullerne, når vi kommer for tæt på. Herfra starter en flot flot nedstigning til den idylliske Walserby Alagna.

Vi passerer nogle plateauer/sætere med frodig urtevegetation, og hvor køer og geder græsser lystigt, mens bjælderne ringer ud i bjergene.

Sæterne høstes et par gange om året, og høet bruges til dyrefoder over vinteren. Vi prøver at time vandringen, så vi spiser frokost nede i Alagna. Her kan vi dels supplere med friske råvarer og dels få en forfriskning på en hyggelig "bjergbestiger-café".

Dagens sidste etape fører op igennem dalen med Weissmies og Monte Rosa-tinderne som imponerende baggrund. I Refugio Pastore venter belønningen i form af et dejligt bad og en god aftensmad i meget hyggelige omgivelser.

M/F/-

Dag 6. Over Colle del Turlo til Walser byen Macugnaga — sidste dag i Italien

Inden afgang nyder vi endnu engang synet af de høje bjerge med Refugio Caparra på toppen. Højeste punkt på bjergkammen, der er Punta Gnifeldt (4559 moh).

Vi har en længere opstigning mod Colle del Turlo foran os, men turen er flot, og vi skal holde udkig efter de imponerende stenbukke, som ofte ses i dette område.

Fra passet har vi en lang men relativ nem nedstigning foran os til landsbyen Macugnaga. Stierne, vi går på, er for en stor dels vedkommende "brostensbelagt". Det var Walserne, der for mange århundreder siden etablerede dette stisystem til brug for deres muldyrtransporter m.m.

Vi checker ind på et lille hotel i byen og finder et lille spisested, hvor vi kan tilbringe aftenen.

M/F/-

Dag 7. Fra Macugnaga i Italien til Saas Grund i Schweiz

Så tager vi hul på turens sidste vandredag. Formiddagens vandring bringer os op til Monte Moro Passet. Efter at have set "Den gyldne madonna"-statue på toppen, kan vi tage en forfriskning i Refugio Oberto. I passet ses de elegante gemser ofte.

Fra passet har vi godt et par timers vandring ned til Mattmark Søen, og herfra spadserer vi let den sidste time hen til dæmningen. Her slutter selve vandreturen, civilisationen begynder så småt igen, og vi tager den lokale bus de godt 20 minutter ned af bjerget mod Saas Grund. Undervejs har vi flotte udsigter til Täshhorn (4088 m), Lenzspitze (4121 m) og Dom (4470 m).

Vi checker ind på et hyggeligt B&B og hygger os om aftenen, mens benene får et velfortjent hvil!

M/F/-

Dag 8. Hjemrejse til Danmark

Det er desværre slut med vandringen omkring Monte Rosa-massivet for denne gang. Ud på formiddagen går turen først med bus og senere med tog til lufthavnen i Geneve - og herfra hjem til Danmark.

M/-/

Måltider

Inkluderede måltider er på de enkelte dage markeret med M (morgenmad), F (frokost), A (aftensmad). Er måltider ikke inkluderet, markeres disse med –

Klik her for at komme retur til Rejsen kort

Praktisk info

Varighed og sværhedsgrad

8 dage — heraf 6 dages vandring. På denne tur vandrer vi 7 -10 timer om dagen.

Turen er gradueret 4/5, hvilket betyder:
Krævende vandring i ujævnt terræn. Der forekommer lange opstigninger og lange dage. Der kan eventuelt forekomme passager i stor højde. Du skal være sikker på, at helbredet og konditionen er i top. Det er en forudsætning, at man ikke lider af højdeskræk, og at man kender til almindelig bjergvandring.

Hvad betyder sværhedsgraden?

Hvilken rejse passer bedst til mig? De fysiske krav til aktiviteterne på rejsen stiger i takt med sværhedsgraden. Bliv klogere her!

Aktiviteter

Turen er en højrute vandretur. Den starter og slutter i Schweiz i henholdsvis det berømte Zermatt og Saas Grund. Undervejs krydser vi et bjergpas ind i Italien og tilbringer godt 4 dage her, inden vi vandrer ind i Schweiz igen. Idet at turen har forskellige start- og slutsteder, skal man altså bære al sin bagage fra start til slut. Husk det, når pakningen skal foretages og disponeres!

Overnatning

Første og sidste overnatning på turen er i mindre Bed & Breakfast i hhv. Zermatt og Saas Grund. Ud af de 5 overnatninger på selve vandreturen er de 4 i hyggelige bjergrefugier af god standard. Én overnatning er på et mindre hotel i landsbyen Macugnaga.

På de 2 B&B sover vi i dobbeltværelser. I refugierne sover vi i sovesale. På hotellet i Macugnaga sover vi i dobbeltværelser.

Undervejs på vandreturen bærer vi egen bagage samt madpakker til frokost.

I hytterne spiser vi morgenmad, som typisk består af müsliblanding, brød, samt kaffe/te. Frokosten nydes på ruten og består af sandwich og frugt, som vi har medbragt fra hytterne. Aftensmaden er for egen regning og består af en 3-4 retters menu, som hytteværten og hans hjælpere tilbereder.

Flyrejsen og lokal transport

Vi oplyser gerne flytiderne på de enkelte afgange. Ring på tlf. 8689 3622 eller send os en mail på info@topas.dk. Flytiderne oplyses altid med forbehold, da der kan komme ændringer fra flyselskaberne.

Gode råd til din flyrejse

Her kan du bl.a. læse om dine muligheder for indenrigstilslutning, forlængelse af flyrejsen og bagageregler samt et godt tip til din håndbagage.

Klima

Dagtemperaturer mellem 15 og 25 grader, nattemperaturer ned til ca. 5 grader. Da hele rejsen foregår i bjergene, skal man være opmærksom på, at vejret kan ændre sig hurtigt. Solskin, regn eller tåge kan komme i løbet af en halv time. Specielt på årets første ture kan der ligge en del sne tilbage fra vinteren, typisk i bjergpassene.

Valuta og kreditkort

Vi tilbringer hhv. 4 dage i både Schweiz og Italien, men overnatningerne er fordelt med 2 overnatninger i Schweiz og 5 overnatninger i Italien. Det anbefales at medbringe rejsevalutaen i kontante Euro (som kan bruges i Italien) og så veksle Euro til Schweizerfranc (CHF) i lufthavnen i Geneve. Bemærk, at hvis man medbringer et VISA kort kan dette bruges i Schweiz, og man behøver således ikke at veksle til CHF. Turlederen vejleder om dette ved ankomst til Geneve.

Wi-Fi og Mobildækning

Der er kun sparsom mobildækning på denne tur. Mobiltelefon kan derfor kun benyttes fra tid til anden. Du kan i noget omfang få opladet batterier på denne tur.

Vi anbefaler, at du nyder naturen og fællesskabet ved at begrænse forbruget så meget som muligt. Med andre ord; gå offline og dyrk nuet for at få mest muligt ud af din rejse.

Kort og Rejselitteratur

Kort kan købes på turen, evt.:
Tour Monte Rosa (Matterhorn): 1:50000. Kan med fordel købes på turen.

Turen går til Schweiz — Politikens Forlag.
The Grand Tour of Monte Rosa — Cicerone Press

Området

ZERMATT
Zermatt er verdenskendt som skisportssted primært om vinteren, men der køres også på ski i mindre omfang om sommeren øverst i bjergene. Byen har været bilfri i over 20 år og er meget charmerende med gamle huse, alverdens mode-/og sportsbutikker m.m. Matterhorn knejser i baggrunden, og bjergbestigere og vandrere bruger ofte Zermatt som udgangspunkt for deres ture og bestigninger i "Høj Alperne", som stedet med rette betegnes. Det første refugie, vi overnatter i, er således omkranset af 28 +4000 m bjergtoppe, hvor Matterhorn (4476m) og Breithorn (4159m) er de mest markante. I byens butikker kan vi proviantere de sidste ting til vandreturen. Zermatt har mange charmerende restauranter, og det er oplagt at prøve nogle af de lokale retter som rösti, ostefondue m.m.

SAAS GRUND
Saas Grund er noget mindre end Zermatt, men begge byer har det til fælles, at de er placeret helt oppe i bunden af deres respektive dale og dermed danner frontpost imod vandrestierne, der fører rundt om det imponerende bjergmassiv Monte Rosa.

Bemærk venligst

Vi har lavet denne video med gode råd ved pakning af udstyr på netop denne rejse.

Klik her for at komme retur til Rejsen kort

Pakkeliste

Vi har udarbejdet en pakkeliste som hjælp til dig, når der skal pakkes til rejsen. Pakkelisten indeholder nogle generelle informationer, samt hvad det er godt at medbringe på den aktuelle rejse.
Pakkelisten skal opfattes som en vejledning til hvad du KAN medbringe, og ikke som en liste over ting, som du SKAL medbringe på rejsen, da ens behov og ønsker kan være meget individuelle. Vores erfaringer er imidlertid, at de nævnte ting er gode at medbringe.

Få rabat med Topas

Når du køber en rejse hos Topas får du 10 % rabat hos Friluftsland på alt udstyr og beklædning samt rabat på dine vaccinationer. Se her hvordan du gør.

Bagage

Du skal pakke din bagage i den rygsæk, som du skal bære på hele turen. Du skal altså ikke medbringe en dagstursrygsæk på denne tur — kun én stor rygsæk (45-65 L).
Du bør pakke rygsækken vandtæt (medbring derfor evt. sorte skraldesække eller plastikposer, så rygsækken kan gøres vandtæt indefra). Alternativt kan d bruge overtræk til rygsækken.

Det vil være tilrådeligt at sikre sig, at den personlige bagage til turen ikke overstiger 8 - 10 kg. Det er vigtigt, at du hjemmefra har pakket optimalt til denne tur. Det vil sige, at vægten skal begrænses, men samtidig er det vigtigt ikke at mangle udstyr undervejs. Bemærk, at al bagage skal bæres fra turens begyndelse til turens slutning, idet vi starter og slutter 2 forskellige steder. Rygsækken skal kunne rumme minimum 55 liter, da al personlig bagage skal bæres af deltagerne. Vi bærer selv mad til frokosterne.

Vær opmærksom på følgende regler, hvis du medbringer håndbagage på flyet.

Støvler

Det er vigtigt at medbringe gode vandrestøvler med en stiv sål (f.eks. vibram) og god ankelstøtte for at undgå ankelskader!
Vi anbefaler vandrestøvler, da de støtter anklerne, og den stive sål aflaster foden, når underlaget er ujævnt, da tryk fra sten o.l. fordeles. Derudover er deres grove mønster en stor fordel, hvis stierne er glatte. Vær sikker på, at støvlerne er gået ordentligt til.

Det er en god idé at rejse med støvlerne på hjemmefra eller have dem med i håndbagagen, hvis bagagen, mod forventning, skulle blive forsinket.

Andet fodtøj

Det er en god ide at medbringe sandaler eller lette badetøfler til at skifte med, når du er færdig med dagens vandretur.

Vandflaske

Medbring en eller flere flasker, som i alt kan rumme 2 liter. Der kan med fordel benyttes 0,5 el. 1,5 liters danske genbrugs-sodavandsflasker, da de er lette og stærke. Camelbacks kan bruges som alternativ, men er en noget dyrere løsning.

Vandrestave

Det er meget individuelt, hvor meget gavn man har af at benytte vandrestave, og om man i givet fald benytter 1 eller 2. Man må prøve sig frem. Fordelene er dog mange, og skulle vandrestaven(e) være til besvær i et givent terræn, kan de spændes på rygsækken — teleskopvandrestave anbefales derfor kraftigt.
Generelt kan følgende fordele ved vandrestave nævnes:
• Øger balanceevnen betydeligt i ujævnt og/eller mudret terræn, i sne (bjergpas m.m.) og ved krydsning af vandløb.
• Ved rigtig brug af vandrestave aflastes knæene betydeligt, og det gælder ved såvel opstigninger som nedstigninger. Det gælder især på højrute- og bestigningsture (grad 3-4 og opad), hvor man oftest bærer en rygsæk med betydelig vægt, og hvor det samlede antal højdemeter og vandredistancen på turen er betragtelig.
Vandrestave skal pakkes i den indcheckede bagage på flyrejsen. Husk at beskytte spidserne, så bagagen m.m. ikke beskadiges.
Bemærk: Topas anbefaler kraftigt, at du medbringer vandrestave til denne tur.

Sovepose, lagenpose og liggeunderlag

Medbring en lagenpose i silke, bomuld eller fleece til at bruge sammen med tæpperne i hytterne undervejs. Der forefindes rigeligt med tæpper i alle de bjerghytter, vi overnatter i undervejs. Man skal altså IKKE medbringe sovepose og liggeunderlag på turen.

Gode råd til din vandreferie

Hvordan forbereder jeg mig bedst til min vandreferie? Læs her vores 5 bedste vandretips!

Tøj til vandring

 • 2 par tykke vandresokker
 • Evt. 2 par tynde indersokker
 • 1-2 par lette vandrebukser/vandreshorts
 • Svedtransporterende undertøj evt. uldundertøj
 • 1 tynd uldtrøje
 • 1 sweater/fleecetrøje/tynd dunjakke
 • 1 vind- og vandtæt jakke med hætte
 • 1 par åndbare regnbukser
 • 1 par handsker
 • 1 hue

Andet tøj

 • Håndklæde (gerne letvægts)
 • T-shirts
 • Skjorter/langærmet bluse
 • Strømper
 • Undertøj

Mod solen

 • 1 tørklæde mod sol og til kølige dage
 • Hat med bred skygge
 • Gode solbriller
 • Solcreme og læbepomade med faktor

Diverse

 • Pas, valuta, sygesikringsbevis og rejsedokumenter
 • Pengebælte
 • Medicin til eget brug samt sportstape, vabelplaster og evt. knæbind
 • Skrivesager
 • Toiletpapir (til vandredagene)
 • Toiletsager (kun det allermest nødvendige)
 • Lommelygte eller pandelampe og evt. ekstra batterier, da der ved enkelte hytter ikke er strøm, dvs. at man om aftenen udelukkende har lys fra sin egen lygte ved evt. toiletbesøg.
 • Sy-sæt til mindre reparationer
 • Kamera, oplader og evt. ekstra batterier
 • Alkoholgel til at vaske hænder i før picnic (kan købes på apoteket eller hos Matas)
 • Energibarer/yndlingssnack
 • Ørepropper (hvis du gerne vil sove uforstyrret om natten)
 • Evt. vaskepulver til håndvask

Specifikke turbemærkninger

TOILETSAGER
Det er praktisk kun at medbringe små mængder shampoo og tandpasta på turen, da du selv skal bære din bagage.
Chokolade og andre snacks kan købes i hytterne undervejs eller i et par landsbyer undervejs. Man er selvfølgelig velkommen til at medbringe sine favoritenergibarer hjemmefra.

Bemærk at al bagage skal bæres fra turens begyndelse til turens slutning, idet vi starter og slutter 2 forskellige steder. Derfor skal man f.eks. ikke medbringe tasker som håndbagage — kun én stor rygsæk.

Bemærk venligst

Vi medbringer en førstehjælpstaske til brug i nødsituationer. Er der medicin, du bruger regelmæssigt, skal du selv sørge for at medbringe rigeligt til hele rejsen.

Klik her for at komme retur til Rejsen kort

Vælg din afgang

Kontakt os

Andre spændende rejser

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.

 
Topas TravelBakkelyvej 28680 RyDenmarkCVR: 17630008Telefon (+45) 8689 3622info@topas.dk © 2018 Webdesign & CMS by MCB Denmark