De 10 mest populære rejser

Vi zoomer ind på Topas gæsternes fortrukne rejsemål og ser nærmere på, hvorfor de er så populære.
Læs mere her om de 10 mest populære rejser hos vores gæster.

Savner du inspiration til, hvor rejsen skal gå hen næste gang - eller måske er det din første rejse med Topas? Hvorfor ikke lytte til dem det hele handler om, vores deltagere? Kig med og find din favorit blandt ti af vores allermest populære rejsemål.

1. Italien - La Fontanella - En ægte perle i Toscana

Vores gæster nyder i den grad at bo hos familien Coletti på pensionatet ’La Fontanella, som ligger i den hyggelige 1500-tals bjerglandsby Roggio i et hjørne af Toscana kun få turister kender til. Vandreture, natur og kultur er på programmet på denne vandreferie i Toscana, og vandringen kan varieres i sværhedsgrad, hvilket gør turen særligt populær blandt førstegangsrejsende med Topas.

Et fantastisk dejligt sted hvor man føler sig hjemme med mamma Gemma og hendes søn Andrea, der sørgede for nogle dejlige italienske middage. Vi havde nogle skønne vandreture i de smukkeste omgivelser. Det kan varmt anbefales.

Lillian Landrup

Italien - La Fontanella - En ægte perle i Toscana

Vores vandreferie i det kulturstærke Toscana er en ægte Topas klassiker og uden sammenligning vores mest populære rejse i Italien.

2. Grønland - Rundrejse i midnatssolens land

Over 12 dage får du set og oplevet stort set alle Diskobugtens højdepunkter og største isbjerge. Aktiviteter som vandreture, sejlture og hundeslædekørsel bringer dig i tæt kontakt med en natur uden sidestykke, grønlandsk kultur og et arktisk dyreliv, hvor havets giganter, hvalerne, ikke kan undgå at imponere.

En rejse med en natur og kultur, der ikke kan beskrives, men skal opleves. Midnatssol, isbjerge, gletsjere og indenlandsisen i dagens og nattens lys. En drømmerejse jeg aldrig vil glemme.

Annelise Abildtrup Svendsen

Grønland - Rundrejse i midnatssolens land

12 dages drømmerejse i Diskobugtens smukke arktiske natur. Kom tæt på isfjordens gigantiske isbjerge, Eqi gletsjeren og Indlandsisen og få et unikt indblik i grønlandsk kultur.

3. Vietnam - Den store rundrejse fra syd til nord

Få hele pakken på rundrejse fra syd til nord, fra floddelta til bjergtop og fra Ho Chi Minh City til etniske minoritetslandsbyer. Tilsæt så et eksklusivt ophold på hæderkronede Topas Ecolodge. Som på vores øvrige rundrejser får du udvidet din rejsehorisont og får set de største højdepunkter, samtidig med at du tager del i de nære oplevelser blandt de lokale.

Turen til Vietnam var vel tilrettelagt og ledet af en yderst inspirerende guide.
Vi fik set alt, hvad vi havde håbet på. Især opholdet ved Mekongdeltaet og Halongbugten gjorde indtryk - og vi blev udfordret fysisk på trekking, cykel- og havkajakturene - en oplevelse for livet.

Marianne Moth

Vietnam - Den store rundrejse fra syd til nord

Tag med til vidunderlige Vietnam på en aktiv rundrejse med let cykling og vandring, hvor du med alle sanser oplever landets natur og kultur. Vores mest populære rejse i Vietnam!

4. Madeira - Majestætiske tinder og levadavandring

Madeira udmærker sig med et mildt klima, som bevirker en smuk og varieret natur, som vi nyder godt af på denne rejse. Og så kan du besøge øen hele året rundt. Derudover byder Madeira på to fænomener, som stort set ikke findes andre steder i verden; den fredede Laurisilvaurskov og de gamle vandingskanaler, levadaerne.

Madeira turen er veldisponeret og byder på både afvekslende og storslået natur. Levadavandringer er noget helt specielt, som vi synes, enhver som er glad for at vandre, burde opleve. Hos TOPAS er man i gode hænder.

Steen Lindholm

Madeira - Majestætiske tinder og Levadavandring

På vulkanøen Madeira, kendt som ’Atlanterhavets perle’, venter en vandreferie med fantastiske naturoplevelser i enestående smukke og dramatiske omgivelser.

5. Italien - Amalfikystens unikke skønhed

Amalfikysten er generelt populær - også blandt vores gæster! Vi har base i den lille borgby Nocelle med kun 120 indbyggere. Her nyder vores gæster stilheden, får et indblik i hverdagslivet i det ægte Italien væk fra storbyerne og oplever den pragtfulde natur og ’Gudernes sti’ lige uden for døren. Vandreturen fuldendes med kulturel berigelse ved Pompeji.

Meget smukke og varierende vandreture i smukke omgivelser og så boede vi i en skøn lille by hvor der var en skøn restaurant. Smuk udsigt til havet fra hele byen.

Marianne Hauge

Italien - Amalfikystens unikke skønhed

Vandreferie i gudernes fodspor med bjerge, himmel og hav ved den UNESCO-beskyttede og verdensberømte Amalfikyst og besøg ved kulturhistoriske Pompeji.

6. Skotland - Trekking i det skotske højland

Vandreferien i Skotland er med rette på listen over de mest populære vandredestinationer. Her oplever du enestående natur, spektakulære landskaber og en stemning uden sidestykke! Bliv tryllebundet af det barske højlandsterræn, folkemusik, whisky og skotsk pub-hygge, som blander sig i skøn forening.

Turen til Skotland er smuk, storslået, varierende, udfordrende og veltilrettelagt samtidig med du føler dig velkommen og forkælet.

Ingunn Stene Jacobsen

Skotland – Trekking i det skotske højland

Oplev de ypperste vandreområder i Skotland fra det barske højlandsterræn med bl.a. Ben Nevis og Cairngorm Nationalpark til kysttrek på Isle of Skye i Atlanterhavet.

7. Nepal - Vandreferie i Himalayas spektakulære Annapurna region

Ikke mange lande kan hamle op med Nepal, hvis du har hang til fremmedartet kultur, mødet med en hjertelig lokalbefolkning og ikke mindst til smukke bjerge. Nepals frodighed, rislende floder, hængebroer og kontraster betager, og vandreturen i Annapurna området er den helt ideelle at blive introduceret til Nepal og nepalesisk kultur.

Nepal var en dejlig oplevelse. Så fint at vandre gennem store rhododendron skove, langs kilder og grønne terrasser på bjergsiderne, hvor de lokale dyrkede jorden og hilste os med et venligt Namaste og et smil...

Marianne Garibay

Nepal - Vandreferie i Himalayas spektakulære Annapurna region

17 dages aktiv ferie hvor du oplever Kathmandu, Nepals pulserende hovedstad, den smukke by Pokhara ved Phewasøen og ikke mindst 10 dages Annapurna Panorama Trek i den lidt lavere del af regionen.

8. Kroatien - Sejlads og cykling i Dalmatiens øhav

Kroatien er en af Europas mest eftertragtede destinationer. Det skyldes smukke og imponerende kyststrækning, mere end 1.000 charmerende øer, rent badevand, en smuk og bjergrig natur og gamle, hyggelige kystbyer, der bærer interessante kulturhistoriske vidnesbyrd fra Romertiden. Kombinationen af sejlads og aktiv ferie rammer helt plet på denne rejse!

Fantastisk aktiv ferie. Samtidig meget afslappende miljø blandt turledere, besætning og deltagere. Godt tilrettelagt i et smukt smukt rejseland.

John Erik Jensen

Kroatien - Sejlads og cykling i Dalmatiens øhav

En enestående cykelferie, hvor vi sejler fra ø til ø med træskib i Adriaterhavet og på cykelture oplever den imponerende og historiske kyststrækning, Dalmatien.

9. Peru - Historiske kolonibyer, Titicacasøen og trekking ved Machu Picchu

Kombinationen af Perus store sagnomspundne højdepunkter og vores egne favoritsteder uden for alfarvej, bl.a vores eget sammensatte trek i bjergkæden Cordillera Urubamba, er hvad der kendetegner netop denne rejse til Peru. Naturen og dyrelivet med kondorer, lamaer og alpacaer er desuden et kapitel for sig.

Turen har været fantastisk spændende og anderledes end vores andre rejser. Har langt overgået hvad vi havde forventet. Nok vores livs mest fantastiske og vidunderlige tur.

Vibeke Christensen

Peru - Historiske kolonibyer, Titicacasøen og trekking ved Machu Picchu

Tag med til landet hvor store naturoplevelser og fascinerende kulturrigdomme smelter sammen på den mest forunderlige vis i det fordums mægtige Inkarige.

10. Spanien - Vandreferie i Andalusien

I Spanien og i særdeleshed Andalusien får du natur og kultur for alle sanser. Vandreturene er afvekslende, omgivelserne blændende smukke og dalens hvidkalkede huse, mandeltræer og vinmarker pryder bjergskråningerne. Læg dertil maurernes storslåede kultur, hvor bl.a. Alhambra paladset pryder i Granada, og du har forklaringen på vandreferiens brede tiltrækningskraft.

Turen indeholder rigtig flotte vandringer, hvor man kommer op og oplever den friske bjergluft, fantastiske udsigter, brusende smeltevandsfos og dybe og stejle kløfter. Hyggelige småbyer med en lille bar.

Karl Bech

Spanien - Vandreferie i Andalusien

På vandreferie i Andalusien venter Sierra Nevada bjergenes sneklædte toppe og Alpujarra-dalens rislende vandløb, frodige dale og hvidkalkede landsbyer tilsat stærke kulturelle indtryk.

En verden fuld af eventyr - hvor vil du hen?

Vi har nu præsenteret dig for 10 af vores mest populære rejser.

Er du i tvivl om, hvilken type aktiv ferie, du er til, er der hjælp at hente blandt vores forskellige rejsetyper. Men måske er du allerede afklaret omkring, at næste rejse skal være en vandreferie med Topas, men mangler bare 5 gode råd til, hvordan du forbereder dig til vandreferien?

Uanset om du drømmer om en aktiv ferie i Europas bjerge eller kyststområder, et arktisk eventyr i Grønland blandt glimtende isbjerge eller noget helt andet, kan du se frem til en aktiv og oplevelsesrig ferie i godt selskab, når du rejser med os. Det sociale fællesskab, der udspiller sig på en Topas-rejse, er uforligneligt.