Vi anbefaler

Ny tur
FRA 24.970 DKK

Grønland - Eventyrlig rundrejse i Diskobugten

Rejs hele Diskobugten rundt på 8 dage og få den smukke grønlandske natur og kultur ind under huden med arktiske highlights som Eqi gletsjeren, Ilulissat Isfjord, Diskoøen og meget mere.
FRA 15.470 DKK

Færøerne - Natur og kultur i Nordatlanten

Færøerne ligger dramatisk omgivet af det brusende Atlanterhav. Tag med på vandreferie og bliv overvældet af roen i den uspolerede, vilde og rå natur.
Ny tur
FRA 16.970 DKK

Island - Vandring i Islands utæmmede natur

Kom med os på store naturoplevelser i Islands ikoniske vulkanlandskaber og få et kig ind i islændingenes tusind år gamle og sagnomspundne historie.
Ny tur
FRA 8.970 DKK

Italien – Cykelferie i Toscanas bølgende landskaber

Oplev et grønt, bjergrigt og ukendt hjørne af Toscana på cykelture gennem Garfagnana-regionens skyggefulde kastanjeskove og rustikke middelalderlandsbyer.
FRA 8.970 DKK

Skotland – Trekking i det skotske højland

Oplev de ypperste vandreområder i Skotland fra det barske højlandsterræn med bl.a. Ben Nevis og Cairngorm Nationalpark til kysttrek på Isle of Skye i Atlanterhavet.
FRA 20.970 DKK

Grønland - Rundrejse fra bygd til vildmark

Indlev dig i alle facetter af det smukke sydgrønlandske landskab og mød de gæstfrie grønlændere på fåreholderstederne på kanten af indlandsisen.
Ny tur
FRA 9.970 DKK

Italien - Cykelferie i naturskønne og kulturstærke Apulien

Oplev toppen af alt italiensk - kombineret med maksimal cykelfrihed - på denne cykelferie gennem Apuliens varierede og naturskønne landskaber.
FRA 6.970 DKK

Italien - La Fontanella - En ægte perle i Toscana

Vores vandreferie i det kulturstærke Toscana er en ægte Topas klassiker og uden sammenligning vores mest populære rejse i Italien.
Ny tur
FRA 9.970 DKK

Frankrig - Cykelferie i fredfyldte Provence og Mont Ventoux

Nyd det oprigtige Provence på denne cykelrejse ad stilfærdige småveje gennem kuperede landskaber. Aldrig langt fra en middelalderby, et oliventræ eller en café.
FRA 9.470 DKK

Madeira - Majestætiske tinder og Levadavandring

På vulkanøen Madeira, kendt som ’Atlanterhavets perle’, venter en vandreferie med fantastiske naturoplevelser i enestående smukke og dramatiske omgivelser.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Topas' nyhedsbrev og få masser af gode tilbud og rabatter, tips og tricks samt inspiration til din næste aktive ferie.