Rejser i efteråret

Tag på sensommer - eller efterårsferie med Topas. Udvalget af rejser i efteråret er stort og her er lidt for enhver smag, fra eksotiske rundrejser til vandre - og cykelferier i Europa samt bjergtrekking i Nepal og Tanzania.

Drømmer du om en eksotisk efterårsferie eller måske en sensommertur til et af vores mange rejsemål i Europa?

Topas har et bredt og varieret udvalg af aktive ferier i efteråret, fra vores populære oversøiske rundrejser i f.eks. Vietnam til trekking i Nepal eller cykel - og vandreferier i Italien, Kroatien, Spanien m.fl. - eller måske en tur på toppen af Kilimanjaro?

Vandreferie i Europa

Er du vild med vandring og naturoplevelser? Smukke naturoplevelser er altid et must, når vi planlægger en vandreferie. Men på mange af vores vandreferier har vi også tilføjet kulturelle, historiske og arkæologiske oplevelser som krydderi til de store naturoplevelser. Vandreferien er en fantastisk mulighed for at kombinere det hele.

Se alle vandreferier i Europa for efteråret 2019 i vores rejsekalender her

Cykelferie i Europa

En cykelferie med Topas giver dig enestående muligheder for at opleve skønne landskaber, spændende seværdigheder og møde lokalbefolkningen i de lande, vi besøger på vores cykelferier. Udstyret og hjælpen er også i top: Dansktalende turleder, mekaniker, i de fleste tilfælde en følgebil og naturligvis en top-tunet kvalitetscykel er alt sammen med til at gøre cykelferien til en rendyrket fornøjelse.

Se alle cykelferier i Europa for efteråret 2019 i vores rejsekalender her

Aktive rundrejser - oversøiske

Hos Topas har vi lavet vores egen fortolkning af den klassiske rundrejse. Vores oversøiske rundrejser har alle et aktivt element i sig. Det vil typisk være let vandring og/eller cykling, som efter vores mening er det bedste middel til at få eventyrlige oplevelser. Fælles for alle rundrejserne er, at du selv langt hen ad vejen kan være med til at bestemme, hvor krævende turen skal være.

Se alle rundrejser for efteråret 2019 i vores rejsekalender her

Højrute - og bjergbestigningsture

Højrute trekking og bjergbestigning med Topas er en unik mulighed for at komme langt væk fra civilisationen og helt ind i bjergenes indre, hvor der hersker fred og ro i en uberørt natur.

Haute Route (den høje rute) er navnet på en rute, der tilbagelægges enten til fods eller på ski mellem Chamonix, Frankrig og Zermatt, Schweiz. I dag bruges begrebet Haute Route mere generelt for langdistance, multi-dage, hytte til hytte eller alpin vandring gennem bjergkæder.

At bestige bjerge er en proces og mange parametre skal gå op i en højere enhed, før topbilletten kan indløses. I vores terminologi er det et fascinerende aspekt ved bjergbestigning. Bjergbestigning kræver fysisk og mental udholdenhed, og på flere af vores bestigningsture er vi afhængige af stabilt vejr og gode forhold for at nå toppen. Det eneste vi aldrig går på kompromis med er sikkerheden, og den prioriteres før alt andet.

Se alle højture - og bestigningsture for efteråret 2019 i vores rejsekalender her

Topas TravelBakkelyvej 28680 RyDenmarkCVR: 17630008Telefon (+45) 8689 3622info@topas.dk © 2019 Webdesign & CMS by MCB Denmark