Rejser i sommerferien

Sommermånederne byder på mange spændende rejsemål som vandreferier i Europa, arktiske sommereventyr i Grønland og eksotiske, oversøiske rejser. Har du endnu ikke planlagt din sommerferie, så kig med her.

Hvor skal du hen til sommer?

Tør du ikke stole på de danske vejrguder denne sommer, eller har du bare trang til at komme ud at rejse og mærke livet under fremmede himmelstrøg, er der heldigvis masser af vidunderlige sommerdestinationer, du kan vælge imellem.

Er du i tvivl om hvilken type aktiv ferie, du er til, er der hjælp at hente blandt vores forskellige rejsetyper. Men måske har du allerede har lagt dig fast på, at denne sommer står i vandreferiens tegn, og mangler kun at vælge destination og eventuelt blive inspireret med 5 gode råd til hvordan du forbereder dig til vandreferien?

Uanset om du drømmer om en aktiv sommer i Europas bjerge eller kyststområder, et arktisk sommereventyr i Grønland blandt glimtende isbjerge eller måske er på udkig efter noget helt andet, kan du se frem til en aktiv og oplevelsesrig ferie i godt selskab, når du rejser med os. Det sociale fællesskab, der udspiller sig på en Topas-rejse, er uforligneligt. 

Kig med blandt alle sommerrejser 2019:

Topas TravelBakkelyvej 28680 RyDenmarkCVR: 17630008Telefon (+45) 8689 3622info@topas.dk © 2019 Webdesign & CMS by MCB Denmark